IfiBOOK

           Hogy mindig naprakész legyél!


Gera pazar visszatérése
Geráé lehet a hónap gólja angliában


Szenzációsan sikerült Gera Zoltán visszatérése a Premier League-be, a magyar középpályás hatalmas bombagóllal szerezte meg csapatának a vezetést az első játékrész végén. A második félidőben a West Brom kihagyott, majd belőtt egy büntetőt, s emberelőnyben győzött 3-0-ra.
 

  266 nap után léphetett ismét pályára sérülése után Gera Zoltán az angol élvonalban, a magyar futballista nem tűnt elfogódottnak a hosszú szünet után, mi több, zseniális góllal szerezte meg a vezetést csapatának. A 43. percben egy szöglet után került hozzá a labda, és Gera a tizenhatoson kívülről a felső sarokba zúdította azt. VIDEÓ ITT!

A második félidőben a West Brom emberelőnybe került és 11-es harcolt ki egyszerre, de Shane Long csúnyán elhibázta azt. Nem úgy bő 10 perccel később Odemwingie, aki értékesítette a büntetőt, majd az új szerzemény, Lukaku is betalált, kialakítva a 3-0-s végeredményt a több nagyszerű labdát adó, 68 percet játszó Gera Zoltánról (is) szóló mérkőzésen.

A többi meccsen két 5-0-s siker született, az Arsenal viszont gólnélküli meccset játszott otthon a Sunderland ellen. A Championshipben is megkezdődtek a küzdelmek, a Bogdán Ádámmal a kapujában kiálló Bolton nem kapta el jól a rajtot, 2-0-ra kaptak ki a Burnley otthonában.
Forrás: Pepsifoci.hu, ATV.hu

 
 
_______________________________________________________________________
Minden jog fenntertva 2012  www.ifibook.hu  Kapcsolat: info@ifibook.hu