Golden Retriever      

 

Josera, a barátság íze      

 

Főoldal

Cikkek Apróhirdetés Hírlevél Kutyaeledel Kennelek Szemi Kapcsolat

 


 

 

Bemutatkozás

A neve alapján sokan spanyol cégnek gondolják a Joserát, de mind tévednek. A ma is családi tulajdonban lévő német Josera GmbH immár hetven éve gyárt takarmány kiegészítőket és hobbiállat eledeleket, nevét az alapító Josef Erbacher-ről kapta.

A vállalat mindig a fenntarthatóságra fektette a hangsúlyt, legyen szó a környezetről, a dolgozókról vagy a vásárlókról. A felhasznált nyersanyagokat lehetőség szerint a Kleinheubach-ban levő gyár környékéről szerzi be, nem használ génmódosított alapanyagokat, illetve minden beérkező nyersanyagot és kimenő készterméket szigorú minőségellenőrzésnek vetnek alá saját, akkreditált laboratóriumukban. A saját laboratóriumon kívül a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) is rendszeresen ellenőrzi a minőséget.

A Josera GmbH ma már több, mint 30 országba exportálja termékeit Európán belül  és azon kívül. A prémium és szuper prémium minőségű kutya-, macska- és lótápok 2008 óta kaphatóak a magyar piacon az Inter-Mix Kft. jóvoltából.

A gyártó igyekszik minden igényt kielégíteni, a választékban található táp kölyök kortól egészen idős korig, mini mérettől a maxiig, a mindenevőtől az ínyencig, lustától az aktívig. Az általuk kínált tápok nem tartalmaznak szóját és búzát, illetve mesterséges színezéket, ízfokozót és tartósítószert sem.
  

Termékcsaládok

Premium

A "Premium" termékcsaládba tartozó eledelek mind 20 kg-os kiszerelésben kaphatóak. Ide tartozik a Junior táp a kölyköknek, az Active és Regular az erőért és állóképességért, illetve a Sensitive az érzékenyebbeknek.

Profi

A „Profi” termékcsaládba tartozó tápok 15 kg-os kiszerelésben állnak a vásárlók rendelkezésére. A magyar piacon 3 termék kapható, ezek az Agilo, a Fitness és a Solido. Az Agilo egy magas energiatartalmú, halas ízesítésű táp felnőtt kutyáknak. A Solido ezzel ellentétben csökkentett zsírtartalmú (23/9) eledel a kevésbé aktív, hízásra hajlamos kutyák számára kifejlesztve, míg a Fitness egy baromfihúsos-rizses táp az érzékenyebbeknek.

Super premium

A szuper prémium termékeket két csoportra oszthatjuk. Az egyik a „Special needs” (Különleges igények) termékcsalád, aminek tagjai között találunk gabonamentes tápot, csökkentett gabona-tartalmú tápot, baromfihús-mentes tápot az allergiás kutyák számára, illetve extra nagy szemcseméretű tápot a nagytestű kedvenceknek.
A másik csoport az „Emotion” termékcsalád. Ezen tápok között mindenki megtalálhatja a kedvencének megfelelő tápot, legyen szó akár érzékeny emésztőrendszerű, akár idős vagy válogatós kutyáról.

 

Josera kutyatápok

 

Az ideális kalcium - foszfor arány, a C-vitamin, mangán és réz elősegíti az erős, egészséges csont- és porcképződést.

 

Az omega 3 és omega 6 zsírsavak, vitaminok, valamint a szerves kötésű réz és cink biztosítja az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet, melyek elsődlegesen jelzik a takarmányozás minőségét.

 

A szuper prémium minőség, a gondosan válogatott alapanyagokból modern technológiával történő gyártás biztosítja a könnyű emészthetőséget, ezáltal alkalmassá téve a tápot az érzékenyebb kutyákkal történő etetésre.

 

Az értékes antioxidánsok segítenek az aktív mozgás közben felszabaduló szabadgyökök káros hatásainak megelőzésében. A tápban lévő L-karnitin elősegíti a zsír-metabolizmust, ezáltal könnyebben hozzáférhető energiát biztosítva kutyája számára.

 

Kiváló íze miatt a válogatós kutyák is szívesen fogyasztják.

 

Súly-kontroll: Csökkentett zsírtartalmú, L-karnitinnel dúsított táp az idősebb, elhízásra hajlamos kutyák számára.

 

L-karnitin és taurin tartalma révén támogatja a szívműködést.

 

Megköti a nyálban lévő kalciumot ezáltal gátolja a fogkőképződést. 
   A    szakmai ajánlása.

Szerző: Bakó Xénia Dóra / Inter-Mix Kft.
 
 
___________________________________________________________________________________________

Minden jog fenntartva  www.goldenretri.hu Kapcsolat: info@goldenretri.hu Golden Retriever