Golden Retriever      

 

A BELCANDO szereti az      állatokat      

 

Főoldal

Cikkek Apróhirdetés Hírlevél Kutyaeledel Kennelek Szemi Kapcsolat

 

 

BELCANDO kutyaeledel - szuper prémium minőség

A Bewital GmbH & Co.KG  alapítója, Bernhard Wigger gyerekkorától kezdve felelősséget érzett az állatokért, a környezetért és a természet normális körforgásáért.  Sok évvel ezelőtt feltette magának a kérdést, hogyan kellene olyan állateledelt előállítani, ami olyan változatos és egészséges, mint amit a természet is biztosít.
Ez volt a kiinduló pontja egy teljesen újfajta táplálkozási elképzelésnek, ami természetszerű és mindent figyelembe vesz, vagyis röviden: holisztikus.  A legmodernebb kutatásokra alapozva és a legjobb nyersanyagokat használva olyan teljes értékű táplálékokat állít elő, amelyeket Ön, mint igényes kutyatulajdonos és állatbarát, nyugodt szívvel etethet kedvencével.

Az értékes összetevők  és a kiváló adalékanyagok miatt, a SZUPER  PRÉMIUM MINŐSÉGŰ BELCANDO®  azok választása, akik nem ismernek ellenmondást kutyájuk táplálásában.

A BELCANDO Garancia a minőségre:

Németországban készült
Garantáltan a legjobb minőségi nyersanyagokból
Legkiválóbb ízletesség és emészthetőség
Emberi fogyasztásra alkalmas állatokból készült termékek
Maximális hús- és minimális csonttartalom


A BELCANDO meggyőződésből lemond:

az állat kísérletekről,
a szójafehérjéről
a mesterséges színező-, íz- és tartósító anyagokról
a genetikailag módosított anyagokról
a búzáról

 


 
 

Holisztikus szemlélet

Minden alkotórész , amit egy eledel tartalmaz, kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára.  
A táplálék és egészség közti kölcsönhatás sokrétű lehet  és  a kutya élete során gyakran változásokat idézhet elő. A minden részletet figyelembe vevő, holisztikus szemlélet eredménye a BELCANDO, amely a kutya életerejét az összetevők természetes egyensúlyán keresztül őrzi meg. Így az értékes adalékok, mint  a szőlőmagliszt és az azték zsályamag természetes tápanyag komplexként  fejtik ki hatásukat. Ezek Omega 3 zsírsavakat és polifenolokat szállítanak a szabad gyökök ellen. 


A bennük megtalálható ballasztanyagok tökéletes egyensúlyban vannak és prebiotikus (életmegőrző) szerepet játszanak. Ezeket a hatásokat nem lehetne elérni, ha az egyes elkülönített anyagokat utólag adnánk az eledelhez.

A BELCANDO kutya eledelek változatosak, minden kutya számára megtalálható a megfelelő eledel az életkort, testsúlyt és az aktivitási szintet figyelembe véve: fiatal kutyák számára, felnőtt kutyák részére, és speciális táplálású kutyáknak is.
 

 

     Szerző: Fekete Árpád
 
 
___________________________________________________________________________________________

Minden jog fenntartva  www.goldenretri.hu Kapcsolat: info@goldenretri.hu Golden Retriever